Kaks kirglikku eestlast ostsid omale golfiväljaku!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Bay Golf Linksi esimese aastapäeva võistlusel osales golfareid üheksast golfiklubist.
Pärnu Bay Golf Linksi esimese aastapäeva võistlusel osales golfareid üheksast golfiklubist. Foto: Joosep Martinson

 

Paar nädalat tagasi kirjutati alla Suuresta golfiväljaku ostu-müügilepingule, uuteks omanikeks on eestlaste Indrek Kuivalliku ning Kristo Tulluse investeerimisettevõtted. Suuresta golfiväljaku uued omanikud on kirglikud golfimängijad, kes nägid Suuresta golfiväljaku arendamises suurt potentsiaali.

Peamine eesmärk järgmiseks hooajaks on tõsta teenuste ning väljaku kvaliteeti, suurendada oluliselt golfikoolituste mahtu ja kvaliteeti. Lisaks on plaanis panustada noorte koolitusse ning selle raames arendada koostööd Rae vallaga. 

Uued omanikud plaanivad investeerida väljakusse 1 miljon eurot.

Indrek on golfi mänginud kuus aastat, viimased aastad on tema koduväljak olnud Suurestal.

«Sellel hooajal Suurestal golfi mängides nägin, kuidas Suuresta meeskond suutis ise tegutsedes ühe hooajaga oluliselt golfiväljaku ning lisateenuste taset tõsta. Näen Suuresta golfiväljakus suurt potentsiaali ning hindan meeskonna senist panust kõrgelt, kokku tegi see otsustamise lihtsamaks. Usun, et planeeritud, täiendavad investeeringud väljakusse, klubihoonesse ning meeskonda tõstavad Suuresta golfiväljaku võimekust pakkuda head, konkurentsivõimelist kvaliteeti golfimängijatele, samuti soovime olulisel määral tõsta kõrvalteenuste taset.»

Kristo on golfi mänginud alates 2009. aastast ning ta lisas:

«Mul on plaan investeerida Eesti golfi suuremalt, lisaks Suuresta golfiväljakusse investeerimisele, avan Golf Experince golfi sisehalli koos vajalike lisateenustega, mis annab golfimängijale võimaluse aastaringselt Eestis golfi mängida. Suuresta golfiväljaku ost oli loomulik jätk, et tekiks sünergia väljaku, sisehalli ning golfimängu toetavate teenuste näol.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles