Kas tead, millist esinemiskohta fännab Dave Benton kõige rohkem?

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton
Dave Benton Foto: Finest FM

Soome esimese ja ainsa eestikeelse raadiojaama Finest FM meeleolukas tiim jätkab koostöös heade uudiste portaaliga GoodNews igahommikust tuntud Eesti muusikute pinnimist ja seekord oli telefoni teises otsas Dave Benton.        

1951. aastal sündinud Dave elab ja tegutseb aastast 1997 Eestis, koos Tanel Padariga esitas 2001. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel laulu «Everybody», mis võitis võistluse, tema emakeel on papiamento.

Küsimusele, mis keeli ta oskab, vastas Benton aastal 2004 nii: «Papiamento, inglise, hispaania, hollandi. Prantsuse, itaalia ja saksa keelt poolenisti. Eesti keel on kõige raskem.» 

Küsimusele, kuidas tal läheb, vastab muusik lühidalt: «Cold!». Aga milline koht on olnud muusikule kõige meeldejäävamaks kohaks, kus too on esinenud? «See oli 2001. aastal…, mitte Eurovisiooni laululava, vaid Toila.» Vau!

KUULA DAVE BENTONI EESTIKEELSET LAULU! 

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles