Tubili poiss! Muusik Norman Salumäe alustas pagariäriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Search» – Norman Salumäe | Norman
Salumäe
telefonihääletuse number 900 7003
Esiti pürgis Norman Salumäe finaalilavale suisa kahe looga. Neist esimene, August Huntiga esitatud «Kus on exit?» ei pääsenud esimesest poolfinaalist edasi. «Search» on saanud mitmel pool kiidusõnu nii loo enda kui ka telepildis nähtud režii eest.
«Search» – Norman Salumäe | Norman Salumäe telefonihääletuse number 900 7003 Esiti pürgis Norman Salumäe finaalilavale suisa kahe looga. Neist esimene, August Huntiga esitatud «Kus on exit?» ei pääsenud esimesest poolfinaalist edasi. «Search» on saanud mitmel pool kiidusõnu nii loo enda kui ka telepildis nähtud režii eest. Foto: Karli Saul / Arno Saar / Õhtuleht

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud muusik Norman Salumäel on oma ürituskorraldus agentuur ROLL, mis tuleb peagi välja ka oma kondiitrisarjaga.

Foto: instagram.com

Seda, et Normanile kokata meeldib, teab iga superstaarisaate jälgija. Nüüd on ta aga härjal sarvist haaranud ning tõsisemalt kokkama hakanud ning oma tooteid ka sõpradele saatnud.

Nii sai sünnipäevaks uhke puuviljadega tordi muusik Tanel Padar, kui ka konkurent Maret Soom, kes samuti üritustekorraldusega tegeleb. Magusaid tooteid said ka teised Normani sõbrad, näiteks superstaarisaate produtsent Triin Luhats, kes praegu juhatab vägesid näosaate tiimis.

Tuult tiibadesse ja suhkrut jahusse, Norman!

Foto: instagram.com
Norman Salumäe alustas pagariäriga
Norman Salumäe alustas pagariäriga Foto: instagram.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles