Kohus käskis «Troonide mängu» staaril Lena Headeyl USAsse tagasi tulla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lena Headey
Lena Headey Foto: SCANPIX

USA kohus andis menusarja «Troonide mäng» näitlejale Lena Headeyle käsu koos pojaga USAsse tagasi tulla, sest Heady pani poja õppima Briti kooli ilma eksabikaasa nõusolekuta.

Bermudal sündinud, kuid Briti kodakondsusega Headey kehastab «Troonide mängus» kuninganna Cersei Lannisteri, edastab tmz.com.

Staari endine abikaasa Peter Loughran pöördus kohtu poole, kuna naine rikkus poja välismaal hoidmisega nende 2013. aastal sõlmitud lapsehoolduslepingut ja pani kuueaastase Wylie õppima Yorkshire´i kooli.

Staar soovib, et ta poeg kasvaks üles ja saaks hariduse Ühendkuningriigis, mitte USAs, sest ta peab Ühendriikide haridust viletsaks.

Headey ja Loughrani vahel sõlmitud lepingu kohaselt peab isa nägema poega ühes kuus kümnel päeval. Samas toihib Headyl laps olla «Troonide mängu» võtteperioodil temaga koos Ühendkuningriigis, kuid pärast võtete lõppu peab ta  naasma koos lapsega USAsse, kuna lapse isa elab seal.

«Troonide mängu» võtteperioodil maksis Heady vastavalt kohtu otsusele ja lepingule kinni muusikust eksabikaasa reisikulud poja juurde.

Headey pidi koos pojaga Los Angelesse tagasi pöörduma 5. septembril, kuid ta ei teinud seda. 

Headey ja Loughran abiellusid 2007. aastal, kolisid lahku elama 2011 ja lahutasid 2013.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles