Kiire õpetus tänaseks halloweeniks! Kuidas teha kõrvitsast hirmuäratav latern?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika juurtega hotelli Hilton Tallinn Park töötajad võtsid meilgi aina populaarsemaks muutuva halloweeni puhul ette ühise kõrvitsalaterna tegemise. Kõrvitsad valmisid restorani The Able Butcheri peakokk Salvatore Coco juhtimisel. Vaata meeleolukat galeriid ja proovi ise järele, kuidas tänase Halloweeni tähistamiseks üks kõrvitsalatern meisterdada.

Kuidas teha kõrvitsalaternat:

1.     Vali sobiva suurusega kõrvits ja joonista pliiatsiga ette piirjooned, mille järgi saab kõrvitsale lõigata sobiva näo.

2.     Uurista noaga piirjoonte järgi silmad, suu ja nina.

3.     Seejärel lõika kõrvitsa varre ümber ringikujuline avaus, mille kaudu tühjenda kõrvits selle sisust. Jäta lõigatud “kaas” alles, mille saad hiljem tagasi kõrvitsale asetada.

4.     Aseta kõrvitsa sisse teeküünal ja pane “kaas” tagasi peale. Aseta kõrvits endale meelepärasesse asukohta kõigile vaatamiseks. Jälgi, et kõrvitsa ümbruses ei oleks kergesti süttivaid materjale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles