Meelis Meri alustab uues klubis üritusega Machine Nation

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merimell ja Meelis Meri
Merimell ja Meelis Meri Foto: KalleVeesaar

Sel laupäeval, 19. veebruaril avatakse Tallinna uues klubis Partei üritustesari Machine Nation. Üle kuu kolmandal laupäeval toimuv Machine Nation keskendub põhiliselt techno ja tech-house muusikale. Machine Nationi residendid on Meelis Meri ja Merimell.

Sel nädalavahetusel toimuvad uues, äsja avatavas klubis Partei (Rävala pst 8) esimesed peod.Reedel on kavas trummi ja bassi üritus Sublime ning laupäeval uus üritustesari Machine Nation, mille juhfiguurideks on Meelis Meri ja Merimell. Dj Meri, üks pool Eesti edukaimast tantsumuusika eksportartiklist, Rulers of The Deepist on olnud üks juhtfiguure Eesti elektroonilise tantsumuusika arengus alates 1994. aastast ning jätkab oma vastutusrikast rolli ka praegu: esineb regulaarselt klubides, produtseerib muusikat ning veab R2-hes saadet Tallinn Express.
 
 Merimell on Tartust pärit noor neiu, kellel ilmus 31. jaanuaril kodumaise plaadifirma Tohuwabohu Music alt esimene digitaalreliis «Midnight EP». Merimell on osalenud 2009.a Lõuna-Eesti noorte Djde Festivalil, kus võitis esimese koha ning eelmisel aastal Ravecast Dj Contest´il, kus saavutas kolmanda koha.
 
Machine Nation (MN) on elektroonilise muusika pidu. Klubis Partei keskendub Machine Nation eelkõige elektroonilisele tantsumuusikale nagu techno ja tech-house. Machine Nationi eestvedajateks ja juhtfiguurideks on Meelis Meri ja Merimell, kelle nimede sümbioosist kasvab plaadimängijate taga välja teadaolematu muusikaline kooskõla. Aeg-ajalt sekundeerivad Merile ja Merimellile nii kodumaised kui välismaised artistid. Machine Nation on Tohuwabohu Music´u üks kaubamärke.
 
Machine Nation algab klubis Partei laupäeval, 19. veebruaril kell 23.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles