Michael Douglas paljastas, et Val Kilmeril on vähk: asi on halb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Val Kilmer
Val Kilmer Foto: SCANPIX

Val Kilmeri tervise üle on spekuleeritud mitu kuud ning nüüd kinnitas tema endine kolleeg Michael Douglas, et näitleja võitleb vähiga.

Douglas rääkis nädalavahetusel Londonis 1996. aasta filmi «The Ghost and the Darkness» tegemisest koos Kilmeriga, kes on nüüd 56-aastane, kirjutab People.

«Film ei kukkunud nii hästi välja, kui ma lootsin, kuid selle tegemine oli väga tore. Val on suurepärane inimene, kellel on praegu täpselt samad probleemid, mis minul, ning asi on halb,» ütles Douglas. «Palvetan tema pärast. Seetõttu polegi temast viimasel ajal midagi kuulda olnud.»

72-aastane Douglas võitles 2011. aastal kõrivähiga. Pärast agressiivset keemia- ja kiiritusravi sai ta samal aastal vähivabaks.

Kuulujutud Kilmeri terviseprobleemidest tekkisid 2015. aasta alguses, kui ta olevat veritseva kurgu pärast haiglasse viidud. Kõlakate kohaselt käis ta kurgus olnud kasvaja tõttu operatsioonil, kuid Kilmer eitas toona neid väiteid.

Michael Douglas 30. oktoobril Londonis  / Scanpix
Michael Douglas 30. oktoobril Londonis  / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles