Galerii! Puupüsti täis: Peterburi show-programm tõi Deja Vu Babuljale täismaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 29.oktoobril kutsus lõbus Deja Vu Vanaema kõiki endale külla, et üheskoos Babuljaga taaskord ülelinna pidu maha pidada! Peoõhtule olid Venemaalt kohale sõitnud lauljatari, võimsat tantsu-show'd ja vägevat show-programmi kaema tulnud rekordiliselt palju inimesi! Kohapeal tervitasid kõiki säravad Babulja tütrekesed, kes sel korral Halloweenle omaselt eriliselt värvikad ja salapärased välja nägid.

Lounge Deja Vu Vanaema ootas taaskord kõiki külla! Babulja tõi kõigini lõbusa peo, mis kostitas külma viina ja kuumakskütva lavashow'ga! Kaunid Babulja Tütrekesed võtsid külalisi sel õhtul vastu juba uksel, kõigi meeli vastupandamatu iluga ergutades! Sel korral oli Vanaema külla kutsunud kaunid ja temperamentsed artistid Peterburist, kelle hoogne live-kontsert ja valgus-show peo õhtust hommikusse saatsid.

Foto: Rene Lutterus

Selline meeleolukas pidu kestis varaste hommikutundideni ning rahva meeleolu püsis ülev kuni lõpulugudeni välja, mil tantsuplats lõpuks viimased tantsusõbrad lõbusale koduteele saatis.

Foto: Rene Lutterus

Juba sel reedel, 4.novembril vallutab Deja Vu aga tõeline kuumalaine, sest külalisi oodatakse Instrumental Night peole, kus lavalaudadel hakkab müristama trummar SIIM KOPPEL! Rohkem infot peo kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles