Oled atraktiivne ja vabameelne? Varsti avatav geiklubi ja lounge Patt paneb kokku vabameelset meeskonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geiklubi ja lounge Patt paneb kokku vabameelset meeskonda
Geiklubi ja lounge Patt paneb kokku vabameelset meeskonda Foto: Promopilt

Kui oled noor, atraktiivne ja vaba meelega inimene, võib just Sind otsida detsembris avatav geiklubi ja lounge Patt. Uus meelelahutuskoht otsib oma kollektiivi muhedat doormanageri ning lahedaid baarmane ja klienditeenindajaid.

Patt saab olema trendikas ja atmosfääriga koht geidele ja nende sõpradele. Uus klubi ei eelda eelnevat töökogemust ning võib sobida ka üliõpilastele.

Huvi puhul peaks endast teada andma aadressil patt@patt.ee.

Patt on koht gaydele, tabudeta mõtlevatele, uudishimulikele ja vaba meelega inimestele. Klubi hakkab lahti olema esimesel kuul reedeti ja laupäeviti, hiljem lisatakse ka neljapäev ja pühapäev.

Pattu programm luuakse nii eesti- kui välisartistidega koostöös. Nädalavahetuse peod jagatakse ära erinevaid muusikamaitseid ja sithrühmasid arvestades.  Kavas on stiili- ja eripeod.

Patt mahutab keskmiselt 300 külastajat. Lisaks siseruumidele on klubil terrass ainulaadse vaatega cityle, sadamale ja vanalinnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles