Trumpi elu ohus? Turvameeskond toimetas presidendikandidaadi kiirelt lavalt maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Secret Service agents rush Republican presidential candidate Donald Trump off the stage at a campaign rally in Reno, Nev., on Saturday, Nov. 5, 2016. (AP Photo/John Locher)
Secret Service agents rush Republican presidential candidate Donald Trump off the stage at a campaign rally in Reno, Nev., on Saturday, Nov. 5, 2016. (AP Photo/John Locher) Foto: John Locher/AP

Turvameeskonna kiire reaktsioon! Presidendikandidaat Trump toimetati ohu ilmnedes kiirelt kõnepuldist minema.

Laupäeval toimunud kampaaniaüritusel tundus üks pealtvaatajatest agressiivse käitumise tõttu Trumpi ohustavat ning nii otsustaski USA Salateenistuse meeskond (United States Secret Service) presidendikandidaadi kiirelt lavalt minema toimetada.

Trumpi kõne ajal hakkas ühtäkki rahva seast kostma kära ning tekkis rüselemine. Telepildis oli võimalik näha, kuidas korrakaitsjad mehe maha surusid ning seejärel läbi otsisid. Mees toimetati minema ning Trump sai kõnega jätkata. Hiljem selgus küll, et mees endast tõelist ohtu ei kujutanud ning föderaalagendid lasid ta vabaks.

«Ma tahan turvateenistust tänada. Neid ei tunnustata piisavalt. Nad on hämmastavad inimesed," sõnas Trump lavale naasnuna.

USA presidendivalimised toimuvad tuleval teisipäeval.

Juhtunut näed videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles