Piletimäng: pidutse Koit Toomega Bravos!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome.
Koit Toome. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid.

Vabariigi aastapäeva eel, 23. veebruaril astub Pärnu ööklubi Bravo lavale Koit Toome kõigi oma parimate hittidega. DJ-puldis aitab pidu läbi viia Erko Käärats.

Loosime kolmapäevaks Bravosse välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Koit Toome moodustas 1990. aastate teises pooles duo Code One koos Sirli Hiiuse või Evelin Samueliga?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame teisipäevaks, 22. veebruariks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kes mängivad lavastuses “Röövlitütar Ronja” Ronja ema Loviisi ja isa Mattist?” õige vastus on Sepo Seeman ja Carmen Mikiver. Reedeõhtusele “Röövlitütar Ronja” etendusele võitis neli pääset Krista Kordemets.

Internetis toimunud piletimängus võitsid reedeks kaks pääset Pärnu kuursaali suurele sõbrapäeva järelpeole Terje Polli, Kristo Puusta ja Karin Poolak.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles