Pildid ja video:Trump teda kujutavast maskist: oi, kui kaunis ma olen

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi kampaania oli eile Floridas Sarasotas lõpusirgel, kui kandidaat märkas teda kuulanud rahvamassi seas isikut, kellel oli ees teda kujutav mask.

Trump katkestas oma kõne, milles ta kritiseeris vastaskandidaati, demokraat Hillary Clintonit ja palus maski endale näha tuua, edastab Reuters.

«Vaadake seda maski, te vaid vaadake seda maski. See on suurepärane, näen väga kena välja. Ta on täpselt nagu mina,» katkestas Trump sõnavõtu.

Mask toodi Trumpi kätte lavale ja ta vaatas seda mõne hetke, tegi kommentaari veel juuste kohta ja viskas siis selle omanikule tagasi.

Pärast Floridat Sarasotat toimus Trumpi kampaaniasündmus veel Põhja-Carolinas Raleigh's  ja Pennsylvanias Scrantonis. Trumpi kampaania viimane paik enne tänaseid valimisi oli New Hampshire’is Manchesteris.

Praegustel andmetel, mil esimesed hääled on loetud, juhib Trump Clintoni ees kaheksa protsendipunktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles