Liiga armas! Vaata, kuidas Daniel Levi ja Liis Lemsalu ilusat jõululaulu esitavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Levi & Liis Lemsalu «Rõõmsad Jõulud»
Daniel Levi & Liis Lemsalu «Rõõmsad Jõulud» Foto: Kaader Facebooki videost

«Meie jõulukontserdid Liis Lemsaluga pole enam kaugel ja tahtsime tuua teieni väikese killukese sellest rõõmust ja soojusest, mis Kuressaares, Tartus ja Tallinnas teid ees on ootamas,» tutvustab Daniel Levi kauni jõululooga oma jõuluplaane.

Daniel Levi ja Liis Lemsalu toovad kõigile jõulurõõmu kolme kontserdiga erinevates Eestimaa kirikutes. Piiratud arv pileteid on saadaval nüüd Piletilevis!

Daniel Levi ja Liis Lemsalu on ühendanud jõud ja laulavad esmakordselt koos armastatud jõululugusid! Samamoodi nagu mõnus, paks villane kampsun suudab hetkega soojust anda, toovad need kontserdid igaüheni jõulurahu ja südamesse soojuse.

Daniel Levi ja Liis Lemsalu jõulukontserdite promo
Daniel Levi ja Liis Lemsalu jõulukontserdite promo Foto: Madis Sinivee

«See tuleb midagi imelist! Juba proovide ajal tundsime Liisiga, et need laulud puudutavad meid ja sellest saab eriline õhtu! Mulle isiklikult väga meeldib ka akustiline vibe, mida oleme suutnud luua neid lugusid arranžeerides,» kommenteerib Daniel.

NB! Iga piletiostja saab TASUTA alla laadida Daniel Levi mini-jõulualbumi!

18. detsember Kuressaare Siioni kirikus

20. detsember Tartu Salemi kirikus

21. detsember Tallinna Toompea kirikus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles