Hevibänd Herald tähistab duubel-vinüülplaadi «Masin» ilmumist intiimse kontsertiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti heavy-metal bänd Herald
Eesti heavy-metal bänd Herald Foto: Promopilt

Pärast suviseid suurfestivale ja -kontserte esitleb HERALD 11. novembril oma duubel-LP-d «Masin» intiimsema kontsertiga gluteenivabas peomajas Kivi Paber Käärid. Ühtlasi ilmutab bänd video legendaarsele loole «Heavy Metal Wakes The Beast». Erikülalisena astub üles Eesti Muusikaauhindadele nomineeritud metal-punt STATICA.

Eesti heavy-metal bänd Herald esitleb oma värsket duubel-LP-d, mis sisaldab lisaks albumi «Masin» lugudele kahte lugu akustilises seades. Need lood on «Masina» kõige kiirem ja vihasem lugu «Kahe näoga mees» ning Heraldi legendaarne hitt ja igal kontsertil ette kantav «Heavy Metal Wakes The Beast».

2016. aasta sügisel tegi bänd viimati nimetatud loole ka video, mis jõuabki nüüd vaatajateni.

«Masina» vinüülidel on kokku 14 lugu, kummalgi plaadil 7:

Plaat 1 A-pool:

Adrenaliin

Meister

Masin

Kallis kivi

Plaat 1 B-pool

Võõras omade seas

Tühised teooriad

Kahe näoga mees (gluteenivaba live)

Plaat 2 A-pool

Tühjust täis

Fööniks

Foobia

Ussipesa

Plaat 2 B-pool

Hõbe ja kuld

Kahe näoga mees

Herald on bänd, mis täidab Eesti muusikamaastikul tõelise, tõupuhta heavy-metali sektorit. Bändi kaasakiskuvad kontserdid, osav instrumendikäsitlus ning kaasa mõtlema innustav sõnum on edukalt köitnud nii nooremate kaelakangutajate kui ka vanemate heviveteranide tähelepanu.

Heraldi uus video «Heavy Metal Wakes The Beast (lõkkeõhtu live)»: 

Statica on viieliikmeline metal/hard-rock bänd, mida iseloomustab hoogsatele ja rütmikatele riffidele üles ehitatud jõulise ja selge vokaaliga raskemuusika. Bänd on laval agressiivne ning karismaatiline - hoogne muusika peegeldub ka elavas lavapildis. Statica esimene ametlik salvestis «Entrance» EP ilmus 15.02.2013, millelt kõige tuntumaks looks sai «Burn On». 12.12.2015 avaldas bänd omanimelise debüütplaadi, mis jõudis Eesti Muusikaauhindade metalli kategoorias top kolme hulka.

Statica on:

Sander Degis - kuuekeelne

Artur Aava - neljakeelne

Clen Kink - köök

Simo Männiste - kuuekeelne

Mihkel Ollo - kõri

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles