Silmakirjalik? Blogija Paljas Porgand otsustas rindu suurendada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pop Up Store ja Tervisepäev, Paljas Porgand ja Liisa Leetma
Pop Up Store ja Tervisepäev, Paljas Porgand ja Liisa Leetma Foto: Erlend Štaub

Tuntud blogija Paljas Porgand ehk kodanikunimega Merilin Taimre tegi julge otsuse oma rindu suurendada. See on aga tekitanud mõngingast pahameelt tema lugejates ja fännides.

«Paljas Porgand ehk Merilin Taimre tegi rinnasuurenduse operatsiooni, kuigi kogu ta blogi põhineb enesearmastusele ja sellele, et oma kehaga tuleks rahul olla. Armastada ennast nagu sa oled - see ongi kogu ta blogi esialgne idee, nüüd aga otsustas ennast muuta,» kirjutas Elu24 lugeja.

Paljas Porgand
Paljas Porgand Foto: Paljas Porgand

Miks tegi punapäine blogija siiski selle otsuse? «Esiteks, rõhutan sõna MINU. See otsus on tulnud vaid seestpidiselt, olles kaalunud seda varianti aastaid. Otsus on 100% minu ning keegi ei tohiks kunagi lasta end teistest inimestest või välistest teguritest mõjutada. See on minu keha, need on minu rinnad ja mängus on vaid minu heaolu,» teatas naine bravuurikalt.

«Põhjus, miks ma operatsiooni pole kunagi varem läbinud, kuigi olen alati ihaldanud endale suuremaid rindu, on lihtne. Esmalt pean ma armastama end täpselt sellisena nagu olen! Olnud kunagi toitumishäirete küüsis, ei suutnud ma leida seesmist rahu, mis on ülioluline suurte otsuste langetamisel. Olles nüüd juba pea kaks aastat endaga parimas suhtes, olen hakanud taas seda varianti kaaluma,» kirjutab naine, et kaotas ka fitnessiga rinna suuruses ning leiab, et ka push-up rinnahoidjad on fake ja inimeste petmine.

Loe pikemalt SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles