Šikid mehed ja põnevad jutud - käima läheb uus sotsiaalmeedia saade, kus fookuses on ägedad mehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barhoppers Live - uus saade meestest
Barhoppers Live - uus saade meestest Foto: Promopilt

Eesti sotsiaalmeediamaastiku vallutab tänasest live-lühisaade, kus ägedad mehed räägivad baarileti taga elust ja tegemistest. Saadet on võimalik jälgida täna õhtul kell 20.00 Facebooki vahendusel siin.

Oled sa mõnikord baaris märganud mehi, kes näivad innukalt mingil teemal arutlevat, ja mõelnud, et millest küll jutt käib? Täna õhtul saad teada!

Uue saate nimega «Barhoppers Live» saatejuht on Priit Oks, bändimees ja muusik, kes veab pikaajalise õhtujuhi kogemuse kõrvalt muusikafestivali Urissaare Kantri, harrastab tööstusalpinismi ja turnib arboristina puulatvades - sellise renomeega mees kõlab saatejuhina paljutõotavalt, kas pole?

Barhoppers Live, saatejuht Priit Oks
Barhoppers Live, saatejuht Priit Oks Foto: Promopilt

Priidu tänaõhtuseks saatekülaliseks on näitleja ja copywriter Jass Seljamaa, kes on tee Eesti kinofännide südamesse rajanud teiste hulgas filmide «Sigade revolutsioon» ja «Deemonid» kaudu. Täna on Jass tegev loovagentuuris copywriterina ja leidnud armastuse ajakirjanduse vastu. Tema teest filminduses ja teatrimaailmas, samuti mõtteid Eesti ajakirjandusest ja poliitmaastikust kuuleb Facebooki vahendusel juba täna õhtul. 

Jass Seljamaa
Jass Seljamaa Foto: Erakogu

Lisaks huvitavatele teemadele toimub iga saade erinevas baaris – tänaõhtune avalöök antakse kell 20.00 Wabaduse kohviku esimesel korrusel. Poistele on võimalik kaasa elada nii kohapeal, kui jälgida Facebooki kaudu otseülekandes siin.

Live-ülekande ajal on oodatud küsimused nii Jassile kui ka Priidule, lahedamad küsimused leiavad vastuse juba otse-eetris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles