Ekraanile jõuab staariotsing Pärnus

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" kohtunikud Pärnu eelvoorus.
"Eesti otsib superstaari" kohtunikud Pärnu eelvoorus. Foto: TV3

Sel pühapäeval toob TV3 ekraanile tele-show' „Eesti otsib superstaari“ Pärnu kontserdimajas toimunud eelvooru värvikamad seigad.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni teatel kogunes Pärnus staariks pürgima mitusada noort, kuid edasipääsu tähendava kollase kaardi teatrivooru sai kohtunikelt vaid seitse osalejat.

Pärnumaalt Selja külast pärit 20aastase Mairo Leesari arvates oli edasipääsu võti omapäras. „Ei ole mõtet tulla kedagi jäljendama,” rääkis Leesar. “Koopiaid ei ole kellelegi vaja. See on olnud minu kauaaegne põhimõte, et tuleb ajada oma asja enda tingimustel, leida oma nišš ja lähenemine.”

Noormees leidis, et lõõritada tuntud viise ju võib, kuid hoopis kindlam oleks kohtunike ette astuda oma lauludega. “Kui ma ei suuda oma loominguga kohtunikele muljet avaldada, siis ei vääri ma edasipääsu,“ väitis Mairo.

Saatesse tuli noormees aga eelkõige kogemusi omandama, sest muusikaäris läbilöömiseks ei piisa ainult headest lauludest, oluline on välimus ja lavaline olek ning oskus publikuga suhelda, mis tuleb ainult kogemusega.

19aastane Allan Teigar on lauljaks saamise nimel nõus tegema väga palju tööd.

Muusikaga on ta tegelnud viimased kuusteist aastat, mängides iga päev klaverit ja esinedes nii palju kui võimalik.

„Usun, et alati siiski ei piisa tööst, vaja on väga palju õnne ja kindlasti tuleb kinni haarata igast võimalusest end näidata,“ ütles Teigar.

Viimasel hetkel õnnestus Allanil meelitada saatesse oma kaksikõde Helen. Noorte kinnitusel teati neid lapsepõlves Pärnus kui laulvaid kaksikuid.

Juba pühapäeval selgub, kas Mairo suudab kohtunikke veenda ja kumb kaksikutest laulab paremini. Samuti selgub, miks pääses Pärnust edasi vaid seitse õnnelikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles