Aita Eesti tootedisaini tudeng innuka ideega mainekal võistlusel finaali!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WatchYourself
WatchYourself Foto: Facebook

EKA tootedisaini tudeng Hannes Lung on rahvusvahelisel Electroluxi Ideas Lab konkursil jõudnud rahvahääletusega 10 finalisti sekka, kuid rebimine on tihe ja tähtajani on vaid paar päeva. 

Electrolux Ideas Lab otsib parimaid lahendusi toitumisharjumuste tulevikuks ning zhürii on välja valinud viiskümmend ideed. Järgmisena teeb oma valikud rahvas. Hääletuse teel selgitatakse kümme finalisti. Hääletada saab veel vaid loetud päevad, hetkel on ta 10 parima seas 8. kohal, kuid rebimine on tihe! Aidake Eesti disain maailma!

Hannese idee WatchYourself kontseptsioon lihtsustab valikute tegemist poeletilt. Kui meie toitumisharjumusi domineerivad supermarketid, siis nende pakutav kaubavalik ei lähtu alati tervislikkuse aspektist. Kauba koostisosi võib küll pakendilt lugeda, kuid valikute tegemine vajab eelteadmisi toitumisest ja enda tervisenäitajatest. WatchYourself on nutikell mis töötleb seda infot hetkega, kui sirutate käe riiulis asetseva pakendi poole. Läbi fotosilma tuvastab randmel asetsev kell toote ning annab tarbijale soovituse, kas see sobib tema dieediga.

Hääle saad anda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles