Isadepäev: kuidas saavad toiduvalmistamisega hakkama tuntud Eesti isad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser koos perega Uue Maailma Tänavafestivalil
Sven Mikser koos perega Uue Maailma Tänavafestivalil Foto: Viktor Burkivski

Isadepäeva hommikul võtsid telemaja köögis koha sisse poliitik Sven Mikser, muusik Reigo Ahven ja saatejuht Gaute Kivistik, et näidata, kuidas nemad toiduvalmistamisega hakkama saavad vahendab Menu.

«Ma olen tegelikult pea kogu oma elu teinud süüa väga hea meelega. Olen isegi, muide, võitnud ühe kokasaate televisioonis ära, nii et mul ei ole sellega probleeme,» ilmnes tore fakt Sven Mikseri elust saates «Hommik Anuga».

Söögi tegemisel langes Mikseri valik itaaliapärasele roale kanast ja pastast, Reigo Ahven otsustas valmistada kala ning Gaute Kivistiku käe all valmis tatrapuder munaga.

Meeste kinnitusel nende lapsed väga toiduga pirtsuta, lemmiktoitudeks on kodus sushi, pasta pestoga või näiteks kalasupp.

Pärast meeleolukat ühist toiduvalmistamist serveerisid isad oma road taldrikule ning seejärel istusid lauda lapsed, kelle ülesandeks oli ära arvata, kes millise roa valmistas.

Vahvat salvestust näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles