Kolmas laps võib Kim Kardashian Westi eriti traumeerivalt tappa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian lastega
Kim Kardashian lastega Foto: SCANPIX

Tõsielustaar Kim Kardashian Westi hoiatati, et ta võib surnuks veritseda, kui ta peaks kolmandat korda lapseootele jääma. Naisel on kaks väga rasket rasedust selja taga ning kolmas võiks juba surmav olla.

36-aastabe «Keeping Up With the Kardashians» staar, kellel on kolmeaastane tütar North ja 11kuune poeg Saint räpparist abikaasa Kanye Westiga, on tunnistanud, et talle meeldiks oma pere veel kasvatada ja ühe lapse lisaks saada. Tema arst Paul Crane aga paljastas, et see pole sugugi ohutu, arvestades raskusi kahe eelmise raseduse juures.

«Ma olen hiljuti mõelnud, et võiks veel ühe lapse saada. Aga mul oli kaks väga keerulist rasedust ja sünnitust ning uuesti rasestumine teeb mulle muret,» pajatas Kim pühapäeval populaarsest sarjas.

Arst aga hoiatas, et kolmas sünnitus võib olla kahest eelmisest veelgi traumeerivam, mille peale Kris Jenner lisas, et ta tütar võib verest tühjaks joosta.

Kim on paljastanud, et kardab ka surrogaatema kasutada, sest ei tea, kas armastaks seda last sama palju kui kahte eelmist. «Keegi ei pea seda teadma,» lisas naine, et ta suudaks seda ka saladuses hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles