Tanel Padari blues-bändi debüütalbum ilmub vinüülil: see on minu jaoks isiklikult märgilise tähendusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar Blues Bandi albumiesitlus Clazzis
Tanel Padar Blues Bandi albumiesitlus Clazzis Foto: Harry Tiits

Tanel Padar Blues Band andis vaid 10 päeva tagasi välja debüütalbumi “Gold’n’Fish” ning detsembri alguses ilmub see ka vinüülplaadil. Vinüüliesitluskontsert toimub 8. detsembril Von Krahlis, piletid on müügil bändi veebipoes 311.ee lehel ning Piletilevis.

Tanel Padar Blues Bandi esimene täispikk album “Gold’n’Fish” on saanud fännidelt ja kuulajailt lühikese ajaga palju positiivset tagasisidet ning bänd on otsustanud austajaid sel aastal veel ühe avaliku esinemisega rõõmustada. Nimelt tähistatakse 8. detsembril Von Krahlis albumi ilmumist ka vinüülplaadil.

“Kuna vinüüli kuulamine on alati eriline elamus ning meile tundub, et Blues Bandi muusika on täpselt selline, mida võiks just vinüülilt kuulata, siis otsustasime albumi ka vinüülplaadi kujul välja anda,” sõnab bändi solist Tanel Padar. “See on ka minu jaoks isiklikult märgilise tähendusega samm – see on mu muusikukarjääri jooksul esimene kord, mil mu looming vinüülil ilmub. Seega tuleb kindlasti korralikult tähistada ning mis oleks parem, kui teha seda ühe korraliku kontserdiga.”

Vinüüliesitlus toimub 8. detsembril Von Krahlis, piletid on müügil bändi veebipoes 311.ee ning Piletilevis.

Tanel Padar Blues Band
Tanel Padar Blues Band Foto: Anu Hammer

Tanel Padar Blues Band on:

Tanel Padar - vokaal

Raul Ukareda – kitarr

Ülo Krigul – klahvpillid

Argo Toomel – bass

Petteri Hasa – trummid

Signeeritud vinüüli saab ette tellida siin.

Liitu kontserdiga Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles