Elu24 eksklusiiv! La La Ladiese kuumad lauljad disainisid särava kevadsuvise kollektsiooni

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järgmisel kevadel möödub esimesest Bastioni kollektsioonist 30 aastat ja seda tähistab moebränd uue erikollektsiooniga, mis sel korral on loodud kuuma ja populaarse tüdrukutebändiga La La Ladies. Elu24-l avanes eksklusiivne võimalus piiluda kollektsiooni telgitagustesse ja jälgida, kuidas möödus tuleva aasta moe jäädvustamine fotodele Kõue mõisas.

La La Ladiese kolm lauljatari Diana, Kethi ja Inga on tõeliselt säravad naised, kes on iseteadlikud, edasipüüdlikud ja hakkavad alati silma, ükskõik, kas nad on laval või naudivad vaba aega.

Niisiis otsustas kodumaine moebränd Bastion nendega koostööd teha ning naiste maitse ja stiilitunnetuse sõlmida 2017.aasta maikuus avalikkuse ette jõudvasse kevad-suvisesse kollektsiooni. Rõivad loodi koostöös La La Ladiese kolme kaunitari ja Bastioni disainerite Monika Randloo ja Triinu Jõhvega.

Kõigele lisaks on tüdrukud ise 2017.aasta kevad-suvise kollektsiooni nägudeks ning fotode valmimiseks korraldati fotograaf Anrieke Piel'i käe all romantilises ja stiilses Kõue mõisas glamuurne fotosessioon. Meeleolu võttel oli hea, Tallinnast anti start juba kell 8 hommikul ning kella kolme ajal, kui Elu24 Kõue mõisasse jõudis, oli meeleolu endiselt üleval, naeru ja kilkeid kostus üle terve korruse ning neidude hea tuju ja sära kajastub ilmselt ka värvirohkes kollektsioonis. 

Bastioni kevad-suvi 2017 kollektsiooni pildistamine, modellideks lauljad ansamblist La La Ladies
Bastioni kevad-suvi 2017 kollektsiooni pildistamine, modellideks lauljad ansamblist La La Ladies Foto: Liis Treimann

Kui muidu seostub Bastion eduka naisega vanuses 40.-50.aastat, siis lauljannad lubavad, et järgmisel aastal tasub poodi vaatama minna ka nooremal generatsioonil, sest värvirohked rõivad huvitavate detailidega lihtsalt panevad pead pöörama.

Bastioni kevad-suvi 2017 kollektsiooni pildistamine, modellideks lauljad ansamblist La La Ladies
Bastioni kevad-suvi 2017 kollektsiooni pildistamine, modellideks lauljad ansamblist La La Ladies Foto: Liis Treimann

Vaata Elu24 videost, kuidas La La Ladiese lauljad kollektsiooni kirjeldavad, mis on uue hooaja võtmemärksõnad ning kui kindlalt tunnevad nad end modelli rollis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles