Imepärase sisekujundusega Kõue mõis võitis tunnustatud 2016 World Boutique Hotel Award auhinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõue mõisa perenaine Mary Jordan
Kõue mõisa perenaine Mary Jordan Foto: Erakogu

Kõue mõisal on au olla nimetatud 2016 World Boutique Hotel Award auhinna võitjaks kui MAAILMA KÕIGE IMEPÄRASEMA SISEKUJUNDUSEGA BUTIIKHOTELL. Londonis aset leidnud auhinnagala tunnustas butiikhotellide omanike saavutusi ning andis neile suurepärase võimaluse tähistada seda oma ametivendade seltsis.

9. novembril Londonis toimunud prestiižsel auhinnatseremoonial nimetas 2016 World Boutique Hotel Award Kõue mõisa võitjaks kategoorias MAAILMA KÕIGE IMEPÄRASEMA SISEKUJUNDUSEGA BUTIIKHOTELL. “See auhind on maailma esimene ja seni ainuke tunnustus, mis on pühendatud üksnes luksuslikele butiikstiilis majutusasutustele, pakkudes seeläbi ülemaailmset areeni, millel hotellid saavad esitleda oma ainulaadset oivalisust. Eelkõige otsib World Boutique Hotel Award hotelle, mis on pisidetailideni unikaalsed,” ütleb World Boutique Hotel Awards looja ja direktor Edward Gabbai. “Oleme seisukohal, et igas auhinnakategoorias osalevate hotellide vahetu külastamine kohtunike poolt, nende tundmaõppimine tavakülalisena, on ülimalt oluline. See aitab teha õigeid otsuseid.”

Kõue mõis
Kõue mõis Foto: Erakogu

Auhinna kohtunikest rääkides ütleb Gabbai: “Põhiliselt peame me hindamisel silmas emotsionaalset teekonda, keskendudes otsuste tegemisel pigem hotelli poolt saavutatud õhkkonnale kui rangetele kvootidele või standarditele. Meie kolleegium koguneb siis, kui kõik hotellid on hinnatud. Vaatame läbi meeskonna poolt tehtud arvustused ja kogutud andmed ning otsustame võitjad.”

Kõue mõisa teeb antud luksuslike butiikhotellide auhind tõeliselt uhkeks. “Sellise kõrgetasemelise auhinna võitmine on mõisa jaoks suur au eriti arvestades seda, et isegi suhteliselt paljud Eesti inimesed ei tea veel Kõue mõisa,” ütleb Kõue mõisa tegevjuht Richard Barnwell. “See auhind on tunnustus mitte ainult Kõue mõisale, vaid tervele Eesti turismisektorile, mis on esmaklassiline ning väärib rohkem rahvusvahelist tähelepanu.” Kõue mõisa poolt käis auhinda vastu võtmas mõisa omanik ja sisekujunduse autor kunstnik Mary Jordan.

20 ainulaadse külalistoa, Kaheksa Jalga restorani ja maailma igast nurgast pärit ajalooliste rikkustega ümbritsetud suurepäraste koosolekuruumidega Kõue mõis on ka inspireeriv kunsti- ja kultuurikeskus. Kõue jätab püsiva maagilise mulje kõigile külastajatele, viibigu nad mõisas kogu nädalavahetuse või ainult mõned tunnid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles