Elu24 video! Mida toob 16. Hard Rock Laager? Hevifestivali peakorraldaja Kaido Haavandi kergitab saladuskatet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järjekorras 16. Hard Rock Laager toimub sel aastal 30. juunil - 1. juulil Vana-Vigalas. Lisaks Eesti metalbändide paremikule toob festival lavale arvukalt välisartiste, kelle seast on tänaseks välja kuulutatud Arcturus (nor) ja Asphyx (ned).

Raju raskemuusika festival Hard Rock Laager on toimunud Vana-Vigala looduskaunis jõekäärus järjepanu juba 15 aastat. Eesti raskema muusika sõprade suve suursündmus toob publikuni traditsiooniliselt kahel päeval ja kahel laval kokku 22 artisti, neist pea pooled välisriikidest. 

Hard Rock Laager
Hard Rock Laager Foto: Erlend Štaub

Hard Rock Laager 2017 piletid tulevad müügile laupäeval, 19. novembril kõigis Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades. Esimesed 300 fännipiletit, millega kaasneb ka tasuta festivalisärk, leiavad endale uue omaniku Tallinnas klubis Tapper ning Pärnus ja Tartus kaupluses Muusik.

Aggressor, Kaido Haavandi
Aggressor, Kaido Haavandi Foto: Erlend Štaub

Vaata Elu24 videost, mida räägib tulevase HRL kohta peakorraldaja Kaido Haavandi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles