Modell Chrissy Teigenist võib saada Kim Kardashiani lapse surrogaatema?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Model Chrissy Teigen and musician John Legend attend the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.   Ethan Miller/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Model Chrissy Teigen and musician John Legend attend the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. Ethan Miller/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Tuntud modell Chrissy Teigen rääkis, et oleks Kim Kardashian Westi lapse surrogaatema iga kell.

30-aastane modell tunnistas, et tal ei ole mingit probleemi telesarja "Keeping Up With The Kardashians" staari lapse kandmisega, kui Kim seda ise peaks tahtma.

"Ma oleksin surrogaatema sekundi pealt. Ma tõesti nautisin raseduse protsessi. Ma armastasin seda!" rääkis staar ja Kimi lähedane sõber väljaandele Access Hollywood.

Chrissy Teigen ja John Legend(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) / Scanpix
Chrissy Teigen ja John Legend(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) / Scanpix Foto: SCANPIX

Teigen rääkis, et teadus on tänapäeval imeline ja kõike võib juhtuda. "Ma loodan, et misiganes ta teeb, see juhtub patimal moel ning see saab olema ilus igal viisil."

Modell Chrissy Teigen kommenteeris teemat pärast seda, kui tuli avalikuks, et Kim võib uue raseduse korral surnuks veritseda ja kaalub surrogaatema võimalust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles