Punapäise staarnäitleja Amy Adamsi karjäär muutus koos juuksevärviga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Amy Adams and her husband Darren Le Gallo arrive at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni
Actress Amy Adams and her husband Darren Le Gallo arrive at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016. REUTERS/Mario Anzuoni Foto: SCANPIX

Hollywoodi kuulus punapeast näitlejanna Amy Adams tunnistas, et pärast seda, kui ta juuksevärvi muutis, muutusid ka rollid, mida talle pakuti.

42-aastane Amy Adams värvis oma pikad ja vallatud lokid blondist punaseks 2004.aasta teledraama «Dr. Vegas» jaoks ning märkas kohe ka rollide pakkumistes muutust.

«Põhinedes rollidele, mis mulle pakuti, reageerisid inimesed mulle kui erinevatele karakteritele. Sel hetkel kui ma läksin blondist punaseks, olid karakterid veidrad ja lõbusad, mitte flirtivad ja rumalad. See oli suurepärane, mulle meeldis see! Aga asja tõsidusest reekides, oli asi ainult minu juuksevärvis,» pajatas Amy Adams TimesTalksis, et tema jaoks oli huvitav näha, kuidas kõigest ühe elemendi muutmine enda juures oli nii võimas relv isegi näitlemises.

Staar tunnistas, et sai väärtusliku õppetunni, kuidas väikese asja muutmisega saab luua maailmale teistsugust ettekujutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles