Galerii! Eestlaste ainsa moe-ja disainisaate meeleolukas esitlus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba sel pühapäeval kell 11.15 jõuab ETV ekraanile saate «Kapist välja» verivärske hooaeg, mis keskendub kodumaisele disainile. Täna toimus valitud seltskonnale saate teise hooaja esitlus.

Kultuurihuvilisele vaatajale loodud saatesarja «Kapist välja» teine hooaeg näitab kõike seda, mida kohalikul disainimaastikul valmistatakse. Saates külastatakse disainereid ateljeedes ja töökodades, uudistatakse nii selga panemiseks kui ka kodu kaunistamiseks loodud disaintooteid ning uuritakse, mida põnevat loovad meie oma disainerid Eestis ja ka palju kaugemates riikides.

Meeleolukal avaüritusel tutvustati algava hooaja teemasid, muljetati osalevate disaineritega ning vaadati üheskoos ära värske hooaja esimene saade.

Disainisaate «Kapist välja» saatejuht on Anne Vetik, toimetajad Helen Saluveer ja Piret Järvis, režissöör Antti Häkli, produtsent Age Kraus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles