Kohtunik: Nick Gordon peab Bobbi Kristina Browni perele maksma 36 miljonit dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobbi Kristina Brown ja ta elukaaslane Nick Gordon
Bobbi Kristina Brown ja ta elukaaslane Nick Gordon Foto: SCANPIX

Kohtunik otsustas, et Nick Gordon on vastutav Whitney Houstoni ja Bobby Browni tütre Bobbi Kristina Browni surma eest.

Bobby Brown ütles, et tema 22-aastaselt surnud tütrel oli piiramatu rahateenimispotentsiaal ning kohtunik määras sellele kõrge hinna, kirjutab TMZ. Bobbi Kristina poiss-sõber Nick Gordon peab Bobbi perekonnale välja käima 36 miljonit dollarit.

Summa sisse kuulub näiteks:

  • Kahjutasu varastatud vara eest - 1,5 miljonit dollarit.
  • Ründamise ja peksmise tagajärjel tekkinud tervislik kahju - 1,3 miljonit. Lisaks 4,2 miljonit, kuna Gordon oli narkootikumide ja alkoholi mõju all.
  • Valu ja kannatused - 13 miljonit dollarit.
  • Surma põhjustamine - 15 miljonit dollarit. Selle sees on Bobbi Kristina varade väärtus ja tema ärajäänud sissetulekud.

Bobbi Kristina perekond oli kohtus pisarates. Nüüd on suurimaks küsimuseks see, kas nad nõutud summast sentigi näevad. Gordon ei ilmunud kõnealuses protsessis ühelegi kohtuistungile.

Whitney Houston ja ta tütar Bobbi Kristina Brown / Scanpix
Whitney Houston ja ta tütar Bobbi Kristina Brown / Scanpix Foto: SCANPIX

22-aastane Bobbi Kristina leiti teadvusetult oma kodu vannist 2015. aasta jaanuaris. Ta jäi koomasse ning suri kuus kuud hiljem.

Kohtunik otsustas tänavu septembris, et Gordon ei ilmunud korduvalt kohtusse ning see tähendas, et Bobbi Kristina pärijad võidavad kohtuasja automaatselt.

Gordonile pole Bobbi Kristina surmaga seoses esitatud kriminaalsüüdistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles