PÖFFi Peo peaesineja on karismaatiline DJ ja produtsent San Proper

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Proper
San Proper Foto: Promopilt

Täna, 18. novembril Vabal Laval toimuva Pimedate Ööde filmifestivali tantsuürituse PÖFFi Pidu peaseineja on karismaatiline Hollandist pärit DJ ja produtsent San Proper, kellelel kuulub plaadifirma Proper’s Cult. 

18. novembril kell 23.00 algav PÖFFi õhtusevööndi suursündmus on PÖFFi pidu, kuhu lisaks kohalikele elekroonilise muusika huvilistele on oodata ka sadu festivali väliskülalisi. Peo peaesinaja San Proper  on Amsterdamis resideeruv karismaatiline DJ ning produtsent, kelle muusikavalik kõigub voodoo-likest hedonistlikest house-muusika iviisidest minimalistliku popini. Ta on oma muusikat välja andnud sellistele kultuslikele plaadifirmade nagu Perlon ja Rush Hour ning viimase tiiva alla kuuluvat firmat Proper's Cult veab mees isiklikult. 

Ürituse korraldaja, DJ ja produtsendi Andreas Kask kommenteeris: «San Proper on justkui Mr. Properi vastand, kes hoolega läikima nühitud tantsupõrandad publikuhordide kohale meelitamisega taas mustab. Ettearvamatu triksterina ühendab ta oma settides mängleva kerguse ning silmapaistva kirega house'i, afro, tehno, disko, acidi and electro helid.»

Enne ja pärast San Properit mängivad plaate filmiprodutsent ja Industry@Tallinna üks korraldajatest Sten Saluveer, näitleja Rain Tolk ja üks Haigla Peo korraldajatest Kristopher Luigend.

Ürituse piletihind on 8 eurot, mida saab osta kohapeal, sularahas.

Pimedate Ööde Filmifestival toimub 11.-27. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles