Video: Eestis esinev Harlem Globetrotters murdis ühe päevaga üheksa Guinessi rekordit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Profikorvpallurite showtiim Harlem Globetrotters
Profikorvpallurite showtiim Harlem Globetrotters Foto: Promopilt

Märtsis Eestit väisav maailma kuulsaim profikorvpallurite showtiim Harlem Globetrotters murdis eile USAs ühe päevaga üheksa Guinessi maailmarekordit. Peadpööritav pallikäsitlus on seni globetrotteritele toonud kokku 15 Guinessi maailmarekordit. 

Vaata videost, kuidas virtuoosid purustavad muuhulgas kaugeima tabatud haakviske ja kaugeima kinniste silmadega tabatud viske rekordid:

Harlem Globetrotters purustas Guinessi maailmarekordid järgmistel aladel:

Kaugeim tabatud haakvise, kaugeim kinniste silmadega tabatud vise, kõige rohkem tabatud 3-punkti viskeid ühe minuti jooksul ühe palliga, kaugeim tabatud vise väljakul istudes, kõige rohkem tabatud põrkega 3-punkti viskeid ühe minuti jooksul, kõige rohkem tabatud 3-punkti viskeid ühe minuti jooksul paaris, kaugeim tabatud vise jalgevahelt, kaugeim kinniste silmadega tabatud haakvise, kõige rohkem edukalt sooritatud pealtpanekuid ühe minuti jooksul.

Harlem Globetrotters purustas rekordid USAs toimunud 12-l Guinessi Maailmarekordite Päeval, mis tähistas Guinessi Rekordite Raamatu sajamiljonilist läbimüüki.

Harlem Globetrotters esineb maailmatuuri käigus 13. märtsil 2017 Saku Suurhallis. Soodushinnaga eelmüügi piletid on saadaval 31. detsembrini Piletilevis, seejärel hind tõuseb.

Harlem Globetrotters on alates oma asutamisest 1929. aastal andnud üle 26 000 showmängu 122 riigis. Olles tunnustatud profikorvpalli meeskond paljude oma ala tippudega on globtrotterid ka suured showmehed, näidates igal oma etendusel mängutrikke, mida ükski tiim maailmas järgi teha ei suuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles