Presidendipaari pidurõivad valmistab Arne Niit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves abikaasa Evelin Ilvesega 2010. aastal Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõtul.
President Toomas Hendrik Ilves abikaasa Evelin Ilvesega 2010. aastal Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõtul. Foto: Sille Annuk / Postimees

President Toomas Hendrik Ilvese ja Evelin Ilvese vabariigi aastapäeva piduliku vastuvõtu rõivad valmivad moekunstnik Arne Niidu käe all, kirjutab Kroonika.

Moekunstnik Aldo Järvsoo rääkis veebruari alguses, et ka moekunstnike endi jaoks on veel täielik saladus,  kes esileedile tänavu Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõtuks kleidi õmbleb.

Lisaks presidendi fraki ja Evelin Ilvese kauni helehalli kleidi kõrval saavad nobedate näppude all viimast lihvi ka Anu Ansipi ja Ivi Eenma tualetid.

Eelmisel aastal kandis president juba kolmandat aastat Ülle Suurhans-Pohjanheimo stiliseeritud mulgi kuube. Evelin Ilvese austust eesti rahvakultuuri ja käsitöö vastu näitas rahvusromantilise tikandiga boolero.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles