Frens Cafes algab akustilise muusika sari

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd Joseph Inch.
Noortebänd Joseph Inch. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sel laupäeval, 26. veebruaril käivitub Pärnu kesklinnas asuvas Frens Cafes uus üritustesari “Akustika”, mis tutvustab Eesti muusikuid.

Esimesel kontserdil astuvad publiku ette Pärnu legend Ivo Orav ehk Belka, Joseph Inch ja Kaisa & Co.

Ivo Orav on Pärnus elav muusik ja helilooja. Ta on tegutsenud ansamblites BBB, PäRaKuKe, Vennaskond, The Tuberkuloited ja Imbecillos Club. Praegu on ta ansambli The Belka kitarrist, laulja ja loominguline liider.

Joseph Inch sai alguse juba 2007. aastal, kui kolm sellal veel põhikoolis õppinud klassivenda otsustasid hakata muusikat tegema.

“Et üldine olukord Pärnus noori bände soosis, hakkasime jahimeeste seltsi majas proove tegema,” meenutas ansambli kitarrist Martin Kala. “Kuigi bändiliikmetel polnud mingeid bändiloomise kogemusi ja me polnud isegi instrumente käes hoidnud, otsustasime lihtsamaid lemmiklugusid kaverdada.”

2009. aasta alguses üllitas bänd oma esimese video.

Kaisa & Co on Tartu Heino Elleri nimelise muusikakooli rütmimuusika tudengid. Kaisa Lillepuu (vokaal) ja Leila Röömel (klaver) alustasid koos musitseerimist 2010. aasta sügisel.

Kontsert on tasuline.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles