Võimas algus! Lõviosa Hard Rock Laager 2017 fännipiletitest leidsid omaniku kõigest poole tunniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur Galerii: Hard Rock Laagri lõpetas väärikalt "At The Gates"
Suur Galerii: Hard Rock Laagri lõpetas väärikalt "At The Gates" Foto: Erlend Štaub

Möödunud laupäeva hommikul paisati müüki Hard Rock Laager 2017 piletid. Fännikomplektide järele tulnud sari-laagerdajatest moodustusid järjekorrad nii Tallinnas, Tartus kui Pärnus ja seeläbi müüdi lõviosa fännipiletitest ära juba esimese poole tunni jooksul. 

Festivali peakorraldaja Kaido Haavandi sõnul on fännipiletite näol tegemist tunnustusega muusika-sõpradele, kelle jaoks on Hard Rock Laager kahtlemata üks aasta tippsündmustest. «Laupäeva hommikul piletisabas seisnud inimestest moodustasid kaalukama osa kindlasti seltskonnad, keda võib festivali publiku hulgas igal suvel näha, aga rõõm oli kohata ka täiesti uusi nägusid.» 

Sel aastal on kõigil soovijatel esmakordselt võimalus soetada ka tavapärasest pisut kallim festivali VIP-pääse, millega kaasneb lisatasudeta parkimiskoht ning priipääse festivali telklasse. Lisaks kingitakse kõigile VIP-pääsme omanikele tänutäheks unikaalne meene festivali toetamise eest. 

Järjekorras 16. Hard Rock Laager toimub 30. juunil - 1. juulil Vana-Vigalas. Lisaks Eesti metalbändide paremikule toob festival lavale arvukalt välisartiste, kelle seast on tänaseks välja kuulutatud Arcturus (nor) ja Asphyx (ned). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles