Video: taanlasi kutsutakse seksima elu lõpuni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Taanis on juba mitu ametlikku videot, milles rõhutatakse laste saamise ja seksi tähtsust, nüüd ilmus uus video, milles kutsutakse taanlasi seksima elu lõpuni.

2014. aastal ilmus esimene selleteemaline video, milles taanlastel paluti seksida ja lapsi saada, et Taani riik säiliks, 2015. aastal teatati, et taanlased peavad lapsi saama, kuna nende vanemad tahavad saada vanavanemateks, edastab The Local.

Sel aastal tegi Taani reisifirma Spies video, milles taanlasi kutsutakse üles seksima elu lõpuni. Selles teatatakse, et vanemas eas seksijad elavad omaealistest vähemalt kaheksa aastat kauem.

«Vanemaks saades ei pea seksimist lõpetama, seksimise lõpetanud vananevad kiiremini,» teatab video peategelaste Kareni and Jørgeni loo jutustaja.

Tegemist on 60. eluaastates paariga, kes nooruses olid kirglikud seksijad, kuid pärast laste sündi see vähenes ning vanemas eas on nad võõrdunud.

«Oli aeg, mil nad ei suutnud käsi üksteisest eemal hoida, kuid siis juhtus ühte-teist,» teatab jutustaja.

Videos ärgitatakse taanlasi  Kareni and Jørgeni näitel lendama eksootilistesse paikadesse puhkusele, et nad seal uuesti seksimõnud avastaksid ja oma elu pikendaksid.

Lisaks pakub Spies reisibüroo paaridele eksootilise puhkuse allahindlust vastavalt laste arvule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles