Disainer Arne Niit ja Olga Kosmina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga ja Arne
Olga ja Arne Foto: Kanal 2
Arne Niit

on tunnustatud moekunstnik ja kaubamärgi Arné by Arne Niit autor. Arne on üks enim nõutud moedisainereid Eestis. Tema loomingut võib näha presidendi vastuvõttudel, teatri- ja estraadilavadel (näiteks Eestis toimunud Eurovisiooni õhtujuhtide Anneli Peebo ja Marko Matvere esinemiskostüümid), galaõhtutel ja esinduslike kaubamajade müügisalongides. Väga omanäolise ja kõrgkvaliteetse loometöö eest pälvis Arne 2001. aastal ka parima moekunstniku auhinna - Kuldnõela.

Olga Kosmina

on Revalia Tantsukooli ladina-ameerika tantsude treener ning neljakordne Eesti meister ladina-ameerika tantsudes. Kolmel korral tuli Olga Eesti meistriks tipptantsija Eduard Korotiniga, kellega koos võideti ka medaleid mitmetelt rahvusvahelistelt tantsuvõistlustelt. Olga on tantsinud erinevate partneritega Leedust, Soomest ning Poolast esindades seejuures Eestit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles