Kuula snippetit: räppar AZMA annab välja kompromissitu ja agressiivse debüütalbumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Azma avalikustab oma 24. novembril oma debüütalbumi pealkirjaga «Mind ei koti»
Räppar Azma avalikustab oma 24. novembril oma debüütalbumi pealkirjaga «Mind ei koti» Foto: Promopilt

Praegu on huvitavad ajad ja seda igas mõttes, aga kogu meid ümbritseva vahu sees aitab edasi minna fakt, et räppar Azma avalikustab oma 24. novembril oma debüütalbumi pealkirjaga «Mind ei koti».


Varasemat tuntust on Azma kogunud Hanf Kungi ridades albumiga «Kuu poest Balti jaamani» ning lugudega nagu Ära ole kurb, Mind ei koti, Ron Jeremy, Plekksüda, Üks miljonist jpm.

Azma lugude sisu on inspireeritud üldiselt üleskasvamisest keskkonnas, kus igapäevaelu domineerivad ahvatlused ja pahed, riskikäitumine, narkootikumid ja raha, naised, nii vaimne kui ka füüsiline vägivald ja pidev ühiskonna surve käia korralikult koolis, saada häid hindeid, minna tööle ja mahtuda predetermineeritud sotsiaalsetesse normidesse.

Räppar Azma
Räppar Azma Foto: Promopilt

«Mind ei koti» debüütalbum on kompromissitu, ründavalt agressiivne ning samaaegselt ironiseerivalt veider ja humoorikas. See ei pruugi sulle meeldida ega peagi. See võib teha sind õnnelikuks ja rõõmsaks või hoopis vihaseks ja kurvaks ja seda kõike samal ajal. Kindel on ainult see, et oma otsekohese suhtumise ja oskusliku lingvistikaga, suudab Azma panna inimesi tundma.

Plaati on võimalik tasuta kuulata Spotify'st ning peagi soetada Apollo kauplustest Tartus, Pärnus, Viljandis, Rakveres ja Haapsalus, lisaks esinemistel ning kontakteerudes Azma endaga allpool välja toodud kanalite kaudu.

Terve album on kuulatav Spotifys.

Juba 2. detsembril on Tartus, Genialistide klubis võimalik kõigil tulla sellest kõigest osa saada. Üritus Facebookis.

Kuula snippetit siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles