Madonna poeg Rocco Ritchie arreteeriti kanepi tõttu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna ja Rocco Ritchie
Madonna ja Rocco Ritchie Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Briti politsei arreteeris Londonis USA popstaari Madonna poja Rocco Ritchie pärast seda, kui jõuka Primerose Hilli elanikud kaebasid, et staari laps suitsetab ja manustab narkootikume.

Daily Maili teatel leidis politsei 16-aastase nooremehe juurest kanepit ja enne kinnipidamist nähti teda narkootilist ainet ära viskamas.  

Madonnal ja ta eksmehel, inglasest filmirežissööril Guy Ritchiel oli sel aastal kohtuvaidlus poja hooldamise teemal.

Madonna poeg peeti kinni juba 28. septembril, kuid Londoni politsei avalikustas juhtumi alles nüüd. Rocco viidi Põhja-Londoni politseijaoskonda, kus ta pärast küsitlust kautsjoni vastu vabadusse lubati, kuid ta peab hiljem astuma kohtu ette.

«Politseinikud said vihje kanepit suitsetava noormehe kohta, 16-aastane nooruk, kelle riietelt ja kätelt leiti kanepi jälgi, arreteeriti 28. septembri pärastlõunal,» kinnitas politsei esindaja.

Juba aprillis märkas Londoni politsei, et Rocco Ritchie tarbis koos kaaslastega Londoni kesklinnas asuva silla all alkoholi.

Rocco Ritchie elab Londonis isa Guy Ritchie juures, kuna Madonnaga halvenesid suhted juba 2015. aastal, sest ta ei soovinud koos emaga mööda maailma tuuritada

Madonna ja Guy Ritchie jõudsid poja hoolduses kokkuleppele sel sügisel ja vastavalt sellele jäi poeg elama isa juurde Londonisse, kus ta koolis käib.

Madonna on nii meedias kui sotsiaalmeedias eksmeest Guy Richiet süüdistanud poja tema vastu ässitamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles