Galerii! PÖFFi Toyota peol tinistati filmirahvas autofännideks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Toyota esmaesitles uut C-HR kupeemaasturit Pimedate Ööde Filmifestivali suurel ööpeol Telliskivi Loomelinnaku Vabal Laval. Kohale tulnud filmirahvas sai selle omapärase auto poolt piltlikult ära tinistatud: nii palju positiivset vastukaja kuuleb ühekorraga harva. Toyota on tabanud biiti, tundub, et C-HR on masin, mis meelitab kõiki, soost, vanusest ja eluviisist olenemata.

PÖFFi peol toimunu annab alust arvata, et Toyota on tabanud biiti: vähemalt pooleks tunniks kaotas mitmesajapealine külalistesumm orientatsiooni ning tungles välja pandud kolme auto ümber.

Oli kuulda vestluskatkeid “oi, see on täpselt minu auto” ja “seda naised ostaksid” ning keegi teadis ka rääkida, et tegu on sajaprotsendiliselt vegan-autoga (mis on tõsi, Toyota on nende viie autotootja seas, kes suudab oma sõidukitele anda ka loomasõbralikkuse garantii).

Proovisõidule registreeris end õhtu jooksul poolsada huvilist ning vähemalt üks peokülaline esines avaldusega laadis “Mis me siin enam sõidame, teeme kohe lepingu.”  Kütet ürituse melule viskas alla Reet Ausi linnariiete kollektsioon, mis oli justkui toon-toonis valitud uue C-HR värvigammaga. Vegan ja taaskasutus, kes neid suudaks lahuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles