Rootslanna on juba kolm nädalat elanud McDonaldsis (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonaldsi logo
McDonaldsi logo Foto: I. Nosov/RIA Novosti/Scanpix

Rootslanna leidis endale ajaks, mil ta kodu otsib, ebatavalise peavarju, milleks on kiirsöögirestoran McDonalds.

The Locali teatel asus naine elama Smålandi Vetlandasse, kus ta asus üürmiseks vaba maja otsima, kuid ei leidnud seda kohe.

Naine arvas, et ta saab elada tasuta kohalikus McDonaldsis, kuid restorani töötajate sõnul oli ta sissetungja ja tal ei ole õigus seal elada. Politsei pakkus, et nad ostavad talle rongipileti, et ta saaks kodukohta tagasi sõita, kuid naine keeldus.

«Meie kiirsöögikoht on avatud seitsmel päeval nädalas ja ööpäev läbi. Üritasime talle selgitada, et ta ei saa meie juures elada. Ta on viimased kolm nädalat igal õhtul siia ööbima tulnud,» teatas McDonaldsi töötaja.

Töötaja lisas, et nad kutsusid kummalise naise juurde sotsiaaltöötajad, politsei, kiriku ja naiste varjupaiga esindajad, kuid naine jäi endale kindlaks.

Juhtumit uurib sotsiaalamet ja McDonaldsi töötajad abistavad ametnikke, kuna naise kohalolek häirib neid ja töö tegemist.

Naine sõnas nii McDonaldsi töötajatele, politseile kui ametnikele, et ta tahab elada Vetlandas, kuid ta peab leidma korraliku eluaseme. Senistel andmetel ei ole sel naisel seal piirkonnas varasemast sugulasi ega sõpru.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles