Ed Sheeran sattus haiglasse, kuna printsess Beatrice lõikas tal mõõgaga näo katki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran andis sünnipäeval Saku Suurhallis eesti fännidele meeldejääva live'i
Ed Sheeran andis sünnipäeval Saku Suurhallis eesti fännidele meeldejääva live'i Foto: Jelena Rudi

Laulja Ed Sheeran sattus haiglasse, kuna printsess Beatrice lõikas tal naljatamise käigus mõõgaga näo katki.

25-aastase muusiku põsel laiuva lõikehaava põhjuseks on see, et 28-aastane Beatrice lõi Windsoris toimunud peol naljatades laulja James Blunti rüütliks, kuid ei märganud, et tema taga seisab Sheeran, vahendab Daily Mail.

Sheeran viidi Surreys  asuvasse Epsomi haiglasse, kus tema parema silma alla tekkinud lõikehaav kinni lapiti. Seejärel naasis Sheeran peole.

«Neil tekkis peol vestlus erinevatest autiitlitest, mispeale James Blunt naljatas, et talle meeldiks väga, kui ta rüütliks lüüakse. Beatrice läks naljaga kaasa ja lubas asja ära korraldada. Ta võttis tseremoniaalse mõõga ja hoidis seda tema kohal, öeldes: «Tõuse, sir James!». Ilmselt ei tajunud ta mõõga raskust ja kerge õlakoputuse asemel tõstis mõõga suure kaarega üle õla, teadmata, et tema selja taga seisab Ed,» kirjeldas pealtnägija.

Allikas lisas, et Ed oleks võinud vabalt silmast ilma jääda, kuid laulja ei teinud juhtunust suuremat numbrit, kuna soovis niigi šokeeritud Beatrice'i säästa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles