Pilk peale! Tartu bänd Jelly Rue avaldas hoogsa muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu bänd Jelly Rue
Tartu bänd Jelly Rue Foto: Facebook/ Jelly Rue

Mahe indiepopp, hoogsad ja ootamatud rokielemendid ning mõnus annus eneseirooniat – just nii võib lühidalt iseloomustada Tartu ansamblit Jelly Rue, kes sai alles hiljuti hakkama enda esimese muusikavideoga singlile «Love’s a lie».

2014. aastal loodud nelja noore tartlase muusikaprojekt pööras järgmise peatüki, kui saadi pakkumine muusikavideo tegemiseks singlile «Love’s a lie». Emotsionaalne ent lõbus, muusikavideo viib kuulajad ja vaatajad rännakule Tartust Alatskivi lossini ja looduskaunite Eestimaa taludeni, mis igaüks leidnud koha mõne bändiliikme südames.

«Kodu, koduigatsus, enda õige koha leidmine,» loetles video režissöör ja stsenarist Elis Pihl märksõnu, mis temale ansambli Jelly Rue loo kuulamisega pähe kargasid. «Üsna kiirelt sai minu peas selle kõige sümboliks võti, millega peategelane üritab erinevates kohtades uksi avada ja oma kohta leida,» kirjeldas ta.

Video montaaži eest vastutas Mihkel Kotkas.

Foto: Facebook/ Jelly Rue

Jelly Rue:

Annika Vesselov - vokaalid/kitarrid

Germo Vahemäe - kitarrid

Kaspar Pütsep - bassid

Roland Paas - trummid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles