Lennuõnnetuses ellu jäänud jalgpallur esitas päästjatele kaks palvet

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiillasest jalgpalluri Alan Luciano Ruscheli haiglasse viimine
Brasiillasest jalgpalluri Alan Luciano Ruscheli haiglasse viimine Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Kolumbias kukkus alla lennuk, mille pardal oli Brasiilia Chapecoensea jalgpallimeeskond. Senistel andmetel jäi õnnetuses ellu viis inimest, nende seas ka kaitsemängija Alan Luciano Ruschel.

Rahvusvahelise meedia teatel on eluga pääsenute hulgas kolm jalgpallurit ja üks lennuki meeskonnaliige, suure tõenäosusega on elus ka jalgpallimeeskonna füsioterapeut.

Päästjad leidsid 27-aastase Ruscheli peaagu kohe pärast päästetööde käivitumist. Meedias levivad pildid, kuidas meest, kes oli sügavas šokis, haiglasse viiakse. Arstide teatel on tal mitmeid luumurdusid, marrastusi ja tal on raske peatrauma, kuid samas kõik eeldused, et ta jääb ellu ja saab terveks, sest vigastused ei ole eluohtlikud.

Kolumbia meedia teatel olevat Ruschel oma päästjatele esitanud kaks palvet, et ta saaks kohtuda oma pereliikmetega ja et ta abielusõrmus ei kaoks ravi käigus. Jalgpalluri naine Alissen Ruschel on pärast õnnetust avaldanud Twitteris kirjutisi, milles palvetab nii oma mehe kui kogu meeskonna eest.

«Tänan jumalat, et Alan on elus ja haiglas ravil. Palvetan kõikide nende eest, kes elu kaotasid ja mõtlen nende lähedastele. Tegemist on keerulise ja emotsionaalse olukorraga,» kirjutas Alissen Ruschel.

Alan Ruschel (vasakul)
Alan Ruschel (vasakul) Foto: LUCAS UEBEL/AFP/Scanpix

Lõplikult kinnitamata andmetel jäi samuti ellu ja sai raskelt vigastada värvavaht Danilo, kes istus lennukis Alan Ruscheli kõrval. 

Brasiilia Chapecoense meeskonna väravavaht Danilo
Brasiilia Chapecoense meeskonna väravavaht Danilo Foto: JUAN MABROMATA/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles