Kylie Minogue näitab täna õhtul 200 lavakostüümi!

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmakordselt Eestis maailma kuumim popdiiva KYLIE MINOGUE.
Esmakordselt Eestis maailma kuumim popdiiva KYLIE MINOGUE. Foto: BDG Music

Täna, 23. veebruari õhtul esineb esmakordselt Eestis maailma kuumim popdiiva KYLIE MINOGUE. Kontsert Tallinnas, Saku Suurhallis toimub lauljatari uue maailmaturnee «Aphrodite – Les Folies Tour 2011» raames.
 

Täna õhtul avab Saku Suurhall uksed kell 20.00, kontserdiprogramm algab 21.00.

 

Piletid tänasele KYLIE kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ning kohapeal.

 

Kylie Minogue peadpööritav karjäär lauljana algas 1987. aastal, mil ilmus tema esimene hittsingel «Locomotion». Aastate jooksul on järgnenud 11 edukat stuudioalbumit, 7 suurejoonelist maailmaturneed, lugematul hulgal kuld ja plaatina plaate ning maailma edetabelite tippu jõudnud singleid.

Selle aasta juulis ilmunud album «Aphrodite» on saanud palju positiivset vastukaja ning selle esisingel «All the Lovers» platseerus kohe edetabelite tippudesse kõikjal Euroopas.

 

Tallinna kontserdi raames tulevad esitamisele nii KYLIE uue albumi «Aphrodite» lood kui ka lauljatari suurimad hitid läbi aegade.

KYLIE esineb Tallinnas koos 20-liikmelise tantsutrupi, õhuakrobaatide ja täiskoosseisus live-bändiga ning  taustalauljatega.

Kontserdi raames saab Saku Suurhalli laval näha üle 200 erineva lavakostüümi.

Rohkem kui 200 kostüümi kaunistamiseks on kasutatud üle miljoni teemantkristalli ja tuhandeid sulgi. Staari lavakostüümide autoriks on Dolce & Cabbana, kelle jaoks on see juba kolmas tuur koos popdiivaga.

 

KYLIE show mitmetasandilise lava ülesehitus on tehniliselt keerulisem ja täpseim kõigist seni maailmastaaride siseareenide suurte kontsertide tarbeks ehitatud lavadest.

Tähtsa osa KYLIE showst mängivad veeatraktsioonid, mis muudavad kogu kontserti unikaalseks vee-etenduseks. Tallinna show lava koosneb koguni üle miljoni erinevast liikuvast osast, kuhu kuuluvad ka 30 suursugust veeatraktsiooni, vihmakardinad ning purskkaevud!

 

Täna õhtul avab Saku Suurhall uksed kell 20.00, kontserdiprogramm algab 21.00. Enne KYLIE lavale minekut soojendab publikut staariga koos tuuritav DJ.

 

KYLIE Tallinna kontserdi iste- ja seisukohapiletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ning kohapeal.

 

KYLIE kontserdi produtsent on BDG Music koostöös LiveNationiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles