Sajad idavirulased tunglevad «Sügisballi» autori uude filmi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Õunpuu
Veiko Õunpuu Foto: Jaak Lõhmus

Laupäeval otsiti Kohtla-Järvel ja Narvas sobivaid karaktereid Veiko Õunpuu uue filmi «Püha Tõnu kiusamine» eri stseenidesse. Kuigi väljakuulutatud rollile kandideeris ligi 300 inimest, jätkavad filmitegijad näitlejate otsimist eri rollidesse.

Kohtla-Järvel filmitakse juba oktoobris «Püha Tõnu kiusamise» tehasestseenid, milles filmi peategelane, Tõnu-nimeline mees vallandab suure hulga lihttöölisi, vahendab Põhjarannik.

Filmi massistseenides osalejate otsinguga tegeleva Karin Martinsoni sõnul tuli laupäeval Kohtla-Järve kultuurikeskuses toimunud filmi rolli soovijate pildistamisele 130 inimest ja Narva kultuurimajja Rugodiv samal päeval hiljem umbes 150.

«Väga rõõmustas, et kohale tuli palju keskealisi inimesi ja et keegi ei arvanud, et otsime Keni ja Barbit kuhugi Hollywoodi klantspilti,» ütles Martinson.

Kuigi filmis rolli soovijaid oli Ida-Virust filmimeeskonna rõõmuks palju, jätkub Karin Martinsoni sõnul osaliste otsimine nii massistseenidesse kui muudesse väiksematesse osadesse.

Filmimeeskonna sõnul võivad need, kes soovivad osaleda filmi massistseenides või muudes osades, saata oma nime, foto ja telefoninumbri aadressile filmiroll@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles