Club Hollywood äratab üheks ööks ellu legendaarse üritustesarja Rock da Party

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Hollywood äratab üheks ööks ellu legendaarse üritustesarja Rock da Party
Club Hollywood äratab üheks ööks ellu legendaarse üritustesarja Rock da Party Foto: Club Hollywood

 

Laupäeval 10. detsembril toimub Club Hollywoodis legendaarse ja hullumeelse rokipeo Rock da Party Reunion!

Suurest igatsusest ühe tõelise rokimöllu järgi tekkis idee erakordselt menukas pidu üheks ööks uuesti ellu äratada. Kõik kel omad mälestused sellest üritustesarjast olemas, peavad sel õhtul kindlasti tolmu oma klubikingadelt maha raputama ja kohtuma Club Hollywoodis!

AINULT ÜKS KORD, AINULT ÜKS ÖÖ - OLE KOHAL!

Rock da Party  oli ülipopulaarne sariüritus, mis ringles mööda Eesti lõbusamaid ööklubisid seitse aastat. Sellel peol vett ei joodud ja kokku ei hoitud!

Rock da Party lavalt on läbi käinud pea kõik Eesti vägevamad rockbändid ¬ Tanel Padar & The Sun, HND, Terminaator, Revolver, Winny Puhh,  Kristjan Kasearu & Paradise Crew jne.

Pidusid on pühendatud bändidele nagu Rammstein, Aerosmitn, U2, Guns´n Roses, Marilyn Mason, Linkin Park, Queen jpt.

Rock da Party oli üks esimesi pidusid Eesti ööklubimaastikul, mis tõi tantsutüdrukutd kõrgetelt poodiumitelt otse rahva sekka ja lettidele möllama.  Peo põhitegijad olid Egoiste tantsutüdrukud- nende metsiku väljanägemise ja pööraste kostüümide taga oli Kati Ly Koit (Lindal).

Läbi aegade on tantsinud Rock da Party laval õed Ojasaared - Mari ja Kristi, lauljatar Helen Randmets, jumestaja Jana Boberg, tantsija ja koreograaf Alisa Tsitseronova, Heti Tulve, Kerstin Liitmaa, Mari-Liis Sallo ja paljud teised. 

Ootame kõiki vanade aegade mälestuseks Rock da Party Reunion’ile juba 10.detsembril Club Hollywoodis!

DJ puldis panevad rahva rokkima DJ Möls ning Rock da Party ürituse isad Ahto Kruusmann ja Rauno Märx.

Lisainfo ürituse kohta SIIT!

Foto: Club Hollywood
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles