Kaine mõistus ja vähem roppust: räppar Abrahamil ilmus äsja kolmas sooloalbum

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Abraham
Räppar Abraham Foto: Promopilt

Abraham andis välja uue albumi nimega «KAINE MÕISTUS» Plaadiesitlused toimuvad 9.detsembril Pärnu klubis Tempel, 16. detsembril Rakvere lokaalis Kära Kants ja 17.detsembril Tallinna klubis Factory. Lood selgitavad välja, kuidas inimesed aastal 2016 suhtuvad tuima aususesse. Kas seda tahetakse kuulda või on parem, kui millelegi olulisele enam tähelepanu ei pöörataks? Täpsemalt saad ise kõiges veenduda, kui laed alla albumi koduleheküljelt.

Abraham mõtestab lahti albumi tagamaid: «Praegusel ajal vaevavad inimesi üsna sarnased mõtted ja mured. Näiteks lood «Talupoeg», «Ma ütlen neeger», «Ei puhka» on pühendatud just neile probleemidele, mida me saaksime kollektiivselt kaine mõistusega lähenedes, väga lihtsalt ja positiivse resultaadiga lahendada.»

Albumil on nii rahulikke kui ka agressiivsemaid palasid, lisaks leiab sealt nii reggae- kui ka etnoräppi. Detsembris on oodata ka, «Toomas Hendriku» video kõrvale teist videosinglit «Ma ütlen neeger».

«Muusikavaliku poolest on tegemist hoopis teistsuguse albumiga, kui olid eelmised. Samuti on ära korjatud hulganisti roppust, mõeldes paljudele noortele, kes neid lugusid juba kuulavad. Täiesti uus Abraham ja väga kaine mõistus,» lisab Abraham.

Varasemalt on Abrahami sulest valminud 3 albumit: 2010. aastal ilmus tema esimene sooloalbum «Piffe, plekki ja presidendiks», 2013. aastal üllitas ta albumi «Nüüd ma olen sõbralikum», 2015. aastal valmis koostöös räppar Tommyboy’ga album «Tähetargad». 2016. aasta lõpus ilmunud «Kaine mõistus» on Abrahami kolmas sooloabum.

Jooksvalt saab infot Abrahami tegemiste kohta tema Facebook’i lehelt, kus saate soovi korral temaga ka ühendust võtta. Seal leiate ka kõik järgmised linnad, kus «KAINE MÕISTUS» esitlusele läheb. Kes soovivad Abrahami muusikat kuulata internetist, saavad seda teha Soundcloudis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles