Elton John tahab Vene presidenti Putint suudelda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elton John
Elton John Foto: Brendan McDermid/Reuters/Scanpix

Briti muusik Elton John viskas oma esinemisel nalja, et ta tahaks kohtuda Venemaa presidendi Vladimir Putiniga ja teda suudelda.

Seksuaalvähemuste õiguste eest võitlev staar esitas juba möödunud aastal palve, kas ta saaks Putiniga rääkida tema riigis toimuvast, eelkõige seksuaalvähemuste õiguste rikkumisest, edastab The Independent.

«Loodan, et meie kohtumine saab millalgi teoks, samas on tal riigijuhina vähem aega kui minul,» sõnas muusik Victoria Derbyshire’i jutusaates esinedes.

Saatejuht küsis, et kui Elton Johnil ikkagi avaneb võimalus Vladimir Putiniga kohtuda, mida laulja riigijuhile ütleb.

Elton John teatas kelmikalt, et tahab Vene presidenti suudelda ja puhkes siis naerma.

Möödunud aastal tehti Elton Johni kulul nalja, et talle helistas Putin, kuid selle taga oli tegelikult kaks venelasest raadiosaatejuhti.

See juhtum jõudis ka Putini kõrvu, kes hiljem helistas Johnile ja teatas, et ühel päeval nad võiksid silmast silma kohtuda.

Elton John andis selle aasta mais kontserdi Moskvas, kuid siis ei olnud Putinil kiire ajagraafiku tõttu aega kuulsa inglasega kohtuda.

Elton Johnil õnnestus kohtuda Ukraina presidendi Petro Porošenkoga, kellega ta vestles Ukraina seksuaalvähemuste õiguste ja seda inimgruppi kaitsvate seaduste teemal.

Elton John ja ta abikaasa David Furnish aitavad muusiku Aidsi fondi kaudu selle haiguse käes kannatajaid ja neil on programm, millega teavitavad sellest haigusest.

«Seksuaalvähemusi ja aidsihaigeid saadab pidev stigma, mida on raske lõhkuda,» teatas John.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles