Teele Viira: kristallid kõnelesid minuga, nad ütlesid, et olen valmis ja võimeline palju suuremateks asjadeks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Iluteemant 2016» gala glamuusrsed kaunitarid ning aasta säravamaid iluteemantid!
Teele Viira
«Iluteemant 2016» gala glamuusrsed kaunitarid ning aasta säravamaid iluteemantid! Teele Viira Foto: Iluguru

Armastatud laulja ja artist Teele Viira käis Kristallikoja kristallkambris, rändas fantaasiarohketel radadel ning nautis kristallide tugevat väge.

Teele räägib, et kohe kui ta kristallkambri 200 000 kristalli keskele sisenes, tundis ta selgelt, kuidas see kõrge ja eriline vibratsioon hakkas temasse voolama. «Mõtlesin, et kuidas see võimalik on! Nii tugev ja reaalselt tajutav energia,» õhkab Teele oma kogemusest rääkides.

Ahmides sisse kambri imelist energiat ja nautides visuaalselt kaunist vaatepilti, heitis Teele seansi ajaks pikali. Sulges silmad, kuid ikkagi tajus värviteraapiat ehk erinevaid värve, mis kambris muutusid. «Sügavust andis juurde ka tervendav heli ja juhendatud meditatsioon, mis kõlaritest tuli,» lisab ta.

Vihmamets, lendamine, lõvi

Ja siis algas tema fantaasiarohke seiklus – Teele nägi, kuidas kõndis seljakotiga mööda vihmametsa, ühel hetkel jõudis lõkkeni, mille ümber oli hõimurahvas ja isegi üks tuttav prantsuse noormees. Ühel hetkel tekkis Teelel nägemuses aga küsimus, et miks ta selles maagilises paigas ainult maa peal on? «Tundsin, et olen ju palju võimsam!» meenutab ta.

Nii hakkaski Teele oma rännakul vihmametsas kõigepealt puudelt puudele hüppama, kuid ühel hetkel lendas üle vihmametsa. Järgmisena, pärast mõningast lendamist, avastas ta end hoopis võimsa ja suure lõvi seljas ratsutamas, hoidmas kinni tolle kohevast lakast. Nii nad kihutasid läbi džungli ja ühel hetkel hakkas hõimurahvas neile kui juhtidele järgnema.

Teele tunnistab, et tegemist oli võimsa ja kindlasti tähendusrikka rännakuga. «Sain aru, et me mõtleme sageli liiga väikselt ja tavaliselt. Kõndimise asemel võiksime ju kogu aeg piltlikult öeldes lennata,» arvab ta.

Teele Viira kuum stiilimuutus
Teele Viira kuum stiilimuutus Foto: Instagram/ Teele Viira

Kristallid kõnelesid

Kui rännak sai läbi, avas Teele silmad ja nautis seanssi avatud silmadega, lastes enda sisse nii helil, värvidel kui visuaalil. «Kristallid kõnelesid minuga. Nad ütlesid, et olen valmis ja võimeline palju suuremateks asjadeks, kui see, mis ma praegu teen ja olen,» jagab Teele ausalt oma kogemist.

Loe pikemalt edasi Kristallikoja lehelt siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles