Galerii! Kahvliahvikesed möllasid Ülemiste keskuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel leidis Ülemiste keskuses heategevusliku lastekodude jõululaada «Topeltkink» raames aset vahva kahvliahvikeste töötuba ja hiljaaegu ilmunud laste kokaraamatu «Lase mind kööki» esitlus.

Foto: Hele-Mai Alamaa

Töötubade juhendajateks olid raamatu «Lase mind kööki!» autorid Merle Liivak ja Hele-Mai Alamaa, raamatu vinged kangelased Otto ja Aksel koos isa Kaidor Kahariga ning armastatud laulja Lenna Kuurmaa.

Koos suristati trikisuusataja Kelly Sildaru lemmikut Energiasmuutit, kaunistati piparkooke ja valmistati Rõõmsaid kõrsikuid, mille retsepte võib leida värskest kogumikust.

Foto: Hele-Mai Alamaa

«Lase mind kööki!» on hoogne järg eelmisel aastal ilmunud «Kahvliahvi kokaraamatule». Uuest teosest leiab kirju seltskonna lapsi siit ja sealtpoolt Eesti nurgast, lisaks Kelly Sildarule ka näiteks Evelin Ilvese tütar Kadri Keiu ning telesarjast «Meie pere ja muud loomad» tuttava Uma Säsil Hanso Saaremaalt.

Foto: Hele-Mai Alamaa

Raamatust «Lase mind kööki!» saab kindlasti üks nõutumaid jõulukinke. Kogumikus on 208 lehekülge ja kogumik juhindub Kahvliahvi kokakooli ideest hoida köök võsukestele avatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles