Meelis Lao suhetest tapetud allilma ristiisa Tarankoviga: ma ei tea miks, aga meil oli hea läbisaamine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Lao
Meelis Lao Foto: Kanal 2 / Radar

Täna jõuab «Radaris» eetrisse Meelis Lao elu ja tegemisi tutvustav kolmas ja viimane lugu, mis räägib skandaalse ärimehe suhetest septembris tapetud Eesti pikaaegse allilmaliidri Nikolai Tarankoviga.

«Ma ei tea miks, aga meil oli väga hea läbisaamine,» räägib tänases saates Meelis Lao Tarankovist, kes leiti 14. septembril surnuks tulistatult Haapsalu lähedal metsa servas seisnud autost.

«Teda aktsepteeriti. Tema juttu võeti kuulda. Tema juures hakati käima asju klaarimas, lahendamas. Oli selline vahekohtunik,» räägib Lao, kes on üks neist inimestest Eestis, kes puutus Tarankoviga kokku kogu 90ndate vältel.

Küsimusele, kas ka Lao ise käis Tarankovi juures «probleeme» lahendamas, vastab ärimees tänases saates: «On olnud erinevaid situatsioone...»

Kuid kes oli tolleaegsete politseiorganites töötanud meeste Andres Anvelti ja Veiko Kulla hinnangul Meelis Lao Eesti allilmas ning millele on mees pühendanud oma aja Eestis olles, vaata täna õhtul kell 20 algavas Kanal 2 saates «Radar».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles